Spørsmål til Idrettsrådet?
Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Vi flytter til sentrum!

Godt besøkt fellesmøte 8 februar. Last ned infobrosjyren om ordningene

 

Sarpsborg Idrettsråd inviterte alle idrettslag til fellesmøte på Skjeberg Sportsklubbs hytte 8 februar. Det var inspirerende å se at 45 personer møtte til nyttig info om økonomiske støtteordninger.

NB! Trykk på lenken nederst i artikkelen, for å laste ned informasjonsbrosjyren vi har laget!

  1. Skjeberg Sport informerer om sin klubb, og sitt anlegg.
  2. Inkludering i idrettslag“. Hvordan hjelpe til med å integrere barn og unge innvandrere inn i klubbene?
  3. Kommunalt driftstilskudd, i regi av kommunen, frist 1.april
  4. LAM-midler som idrettsrådet fordeler, frist 15 sept.
  5. Andre støtteordninger
  6. Eventuelt, spørsmål fra klubbene

Her er heftet vi har laget, ang.støtteordninger

SIR hadde styremøte på Rudskogen

Sarpsborg Idrettsråd hadde forrige uke sitt styremøte på Rudskogen, nærmere bestemt på Borg MC sitt klubblokale. Vi i idrettsrådet er ofte ute og titter på idrettsanlegg, og håper å besøke flere utover året.

Ledermøte Hafslund IF

Sarpsborg Idrettsråd inviterte til Ledermøte, mandag 17 oktober  på Hafslund IFs klubbhytte.  Hver klubb kan møte med 4 representanter. Her vil bl.annet annleggsplanen bli revidert. Handlingsplanen for 2017-20 ble godkjent. I tillegg skal det bl.annet satses på å få flere unge inn i styrerommene våre! Vi fikk besøk bl.annet fra Hilde Stokke, leder i Østfold Idrettskrets styre.

Handlingsplan 2017-2020

Anleggsplanen 2017-2020

Invitasjon og saksliste ledermøte 17 okt 

Inspirerende film!

LEDERMØTE Onsdag 18 okt. kl.19.00 på SFK hytta

Hver høst inviterer idrettsrådet til LEDERMØTE.

I år vil møtet bli arrangert på historiske SFK hytta, onsdag 18 oktober kl.19.00. Mer detaljert program vil komme, men sett av datoen. Vær med og bestem hva som skal prioriteres de nærmeste årene.

HER ER DAGSORDEN FOR MØTET

LAM-midler 2017 ! Frist var 15 september.

 LAM midlene skal nå ut til våre 90 idrettslag.FRISTEN var 15 september 2017!

NB! Alle mottar i disse dager en e-post. Den blir IKKE sendt ut som brev. Denne e-postadressen har vi hentet fra idrettsregistreringen. Er den feil, er det hver klubb som selv må redigere denne inne på sportsadmin.no

Det fordeles som før, med 75% til direkte medlemsstøtte, etter antall medlemmer som klubben har. De siste 25% fordeles etter søknader fra klubbene.

I 2017 er totalsummen på 3.613.682,-. Medlemsstøtte utgjør da 2.710.261,-

NB! Husk å holde orden på medlemslistene i klubben.

TRYKK HER FOR SØKNADSSKJEMA FOR 2017

 

 

Friluftslivets dag, Landeparken søndag 3 sept.

Igjen arrangerte Sarpsborg Idrettsråd Friluftslivets uke 2017. Uka er lagt til uke 36, med storslagen start med Friluftslivets dag, søndag 3 september i Landeparken. Her hadde speidere leir hele helgen, og parken  yret av liv, med gratis tilbud til alle som har lyst. Her er noe av det som ble tilbudt: Fisking, kanopadling, stolpejakt, sykling, gudstjeneste, Førstehjelp, DNT Barnas Turlag, Geologiforeningen har gullgraving, bueskyting. Og det var også mulighet til å treffe både geiter og sauer.

Friluftslivets uke 2017. Mye morro ute!

Her kan dere laste det det komplette programmet for Friluftslivets uke 2017

Friluftslivets uke 2017

Sarpsborg Idrettspark

Idrettsrådet har planer om å opprette en Sarpsborg Idrettspark, i området rundt stadion. Både i Dumpa, ved skateparken, og på kunstisflaten, håper vi å kunne skape aktivitet, og møteplasser for Sarpsborgs befolkning. Plasseringen er unik, rett ved skoler, barnehager og bare noen få hundre meter fra byens torg.

Momskompensasjon har frist 15 august!

Frist for å søke om momskompensasjon er 15 august. Les om ordningen her:

Momskompensasjon

Cricketklubb i Sarpsborg!

Nå skal det startes opp en Cricket-klubb i Sarpsborg! Idrettsrådet påtar seg oppgaven, og skal prøve å få klubben til få etablert seg. Cricket er en idrett, som er i stor vekst, og i Oslo spilles det full serie i 4 divisjoner! Nå er det feks flyktninger fra Afghanisatn som er i full gang med treninger i Dumpa, og på Sandbakken. Vi håper at det skal bli Dumpa som blir fast Cricketbane, i det vi håper blir Sarpsborg Idrettspark. Og neste uke satser vi på å kune gi info om treningstider, og hvem som vil være ansvarlige for klubben. 

Treningstid ?

Fordeling av treningstid i kommunale anlegg.

 Tildeling av treningstid for sesongen 2017/2018 er nå ferdig. Her kan du gå inn, og se hvor og når, din klubb har fått tid:

Her er forslaget:

Klagefrist er 26 mai!

Etter behandling av innspill vil endelig fordeling av treningstid være tilgjengelig på nett 12. mai. Merk: Det er foreløpig ikke fordelt tid til alle privatpersoner eller grupperinger/foreninger som ikke er registrerte idrettslag..Ved spørsmål, kontakt servicetorget på tlf. 69 10 80 00.

Et positivt årsmøte 2017

 ÅRSMØTE 2017 for Sarpsborg Idrettsråd ble gjennomført Torsdag 23 mars i Bystyresalen, Sarpsborg Rådhus. 45 representanter var tilstede.

På bildet ser vi Daglig leder Kjell Einar Andersen, avtroppende nestleder i styret, Grete-Karin Bjørnerud og Styret leder Pål Tønnesen.Grete-Karin har vært i styret helt siden 2004, og har vært til uvurdelig hjelp gjennom alle disse årene.

HER ER INNKALLINGEN TIL ÅRSMØTET

Årsmøtepapirer Innstillinger 2017

Årsmøtepapirer Årsmelding 2016

Årsmøtepapirer handlingsplan 17- 20

Årsmøtepapirer årsplan og budsjett 2017

Årsmøtepapirer Valgkomiteens innstilling

Årsmøtepapirer Regnskap 2016


 

 

 

Hva må du vite ang ny medlemsregistrering?

"Inkludering i idrettslag"

Vi er jo deltager i NIF sitt prosjekt som kalles "Inkludering i idrettslag". Til de som var på møtet vårt på Skjeberg Sport, her er søknadsskjemaene som dere skal bruke, ang. støtte til tiltak for å inkludere innvandrerungdom inn i Sarpsborgidretten. Håper klubber og lag tar initiativ til gode prosjekter.

Søknadsskjema for prosjekter opp til 25000,-

Søknadsskjema for prosjekter over 25000,-

 

Verdenslaget

VERDENSLAGET  VÅRT!

Verdenslaget, hvor unge  kan være med på åpne treninger, gratis!

 NB! All info legges på facebooksiden, som heter Verdenslaget Sarpsborg

 

Pål Tønnesen er styreleder.

 Leder for Sarpsborg Idrettsråd er Pål Tønnesen, fra Skjeberg Sport. Han overtok etter Tom Wahlgren. Tom ble takket av, og daglig leder Kjell Einar Andersen fortalte i sin takketale til Wahlgren, at han har vært en pådriver for at samarbeid mellom kommune og idrettsråd har blitt mye bedre. Vi har nå et godt og sunt samarbeidsklima, med faste samarbeidsmøter. Vi ønsker Pål lykke til med det svært viktige arbeidet med å jobbe for Sarpsborgsidrettens 17000 medlemmer!

Saksliste til årsmøte

Valgkomiteens innstilling til nytt styre

Handlingsplan og budsjett 2016

Årsberetning 2015

 

SARPSBORG-GALLAEN 2017 ble en suksess!

SARPSBORG-GALLAEN 2017 ble en suksess! Med nesten 500 festkledde i salen.

Topp artister, mange spennende priser, herlig husband,opptreden av bl.annet Sarpsborg Turnforening og Sentrum Kampsport. Og perfekt ledet av Malin Schavenius og Markus Rosså.

 Årets talent ble Stine Wangberg, 17 år fra Varteig IL, mens Æresprisen gikk til Marit Sørensen fra Skjeberg Turn.

Dere kan se hele gallaen på sa.no. Ligger som video.

 

Gratis utlån av Kunstisen, og Svømmebassenget på Kurland skole!

Husk at vi i Sarpsborg Idrettsråd, har satt av tidspunkter for alle idrettslag, til GRATIS utlån av Kunstisen på Stadion, og ved svømmebassenget på Kurland skole. Tidspunkter er som følger: Kunstisen Sarpsborg Stadion: Tirsdager fra 17-18.00. NB! Isen åpnes i dag,7.nov!. I 2015 ble det lagt helt nytt kjølanlegg til over 20 millioner.

Svømmehallen på Kurland Skole kan lånes gratis hver Tirsdag mellom 17-19.00. Ønsker din klubb å benytte seg av tilbudet? Bruk kontaktboksen, nede til venstre som heter: "Spørsmål til idrettsrådet". Noen uker er allerede opptatt. Skriv hvilke uker som dere vil benytte dere av tilbudet, og kontaktinfo.

Spillemidler til utstyr. NB! Frist 18 okt.

NIF har frist 18 oktober, til søknader ang utstyr til idrettslag 2017.

Trykk på lenken, for å lese om ordningen

FRIST i morgen, 18 oktober !!!

Ny stolpejakt er igang! Se mer info under egen fane

Hurra, nå er det klart, at vi i august starter opp igjen med den populære stolpejakta! Denne høsten vil det komme 4 kart.Vi åpner stolpene 25 august. Hornnes, Hafslundsøya, Alvim og Hafslund er de områdene som vil ha stolper.  Mange har savnet denne fantastiske kombinasjonen med trim, og i tillegg bli kjent med nye steder i kommunen vår. Denne gangen skal vi også engasjere mange skoler, så stolpene plasseres i nærområdene rundt skoler, i hovedsak. Vi håper dette kan inspirere til aktiv uteskole, og at lærerne derfor vil ha et enkelt opplegg, nær skolen. NB! Mye info på vår egne facebookside som heter Stolpejakten Sarpsborg.

Allidrettsdagen 2017 ble vellykket!

Høstens vakreste eventyr, den tradisjonsrike ALLIDRETTSDAGEN, ble arrangert i Kulås lørdag 9 september! I år ble det 27 idrettslag som møtte opp med varierte tilbud. Dagen ble åpnet av Dag Erik Pedersen, kjent proffsyklist og NRKs programleder fra Mesternes mester. Tveter HK hadde kiosken, og delte ut bl.annet 650 beger med gratis frukt.

KULÅSJOGGEN HVER MANDAG!

Foto: Tom Gunnar Eliassen

• 2,6 km (en runde) eller 5,2 km. Registrering av tid med flott lystavle

Nå er idrettsparken i Kulås ferdig – med treningsapparater, bocciabaner, joggeløyper og vannfontene!

Samordnet registrering, fristen var 30 april

Les deg opp om samordnet registrering. Frist 30.april

Husk at alle klubber skal ha levert inn tall til samordnet registrering. Og fristen er nå 30 april.

Les deg opp på linken

Tilskuddsordninger kultur, idrett og nærmiljøanlegg. Frist: 1.april

Husk at fristen for å søke midler fra kommunen, er 1.april!

 MANDAG 27.Mars, satt vi tilgjengelig for klubbene på rådhuset, hvis de trengte hjelp til å fylle ut søknaden. Flere klubber dukket opp.

Viktig at klubben allerede nå, har medlemslister klare. Og at klubbstyre går bredt ut i klubben, og ser om det kan være prosjekter det kan søkes midler. Gå inn på lenken under, og les deg opp.

TRYKK HER FOR INFO OM ORDNINGEN!

https://www.sarpsborg.com/kultur-og-fritid/tilskuddsordninger/#open-accor=tilskudd-til-rusforebyggende-arbeid

Til søknadsskjema.

NB! Vår LAM-ordning har frist som vanlig: 15 september -17.

 

HVA FIKK KLUBBEN I MOMSKOMPENSASJON?

Her er en liste over alle idrettslag i landet. Dette vil klubbene få igjen, i henhold til reglementet rundt momskompensasjon.