ARKIV, ELDRE SAKER:

info-møte om støtteordninger

Sarpsborg Idrettsråd inviterte alle idrettslag til fellesmøte på Skjeberg Sportsklubbs hytte 8 februar-2017

Det var inspirerende å se at 45 personer møtte til nyttig info om økonomiske støtteordninger.

  1. Skjeberg Sport informerte om sin klubb, og sitt anlegg.
  2. Inkludering i idrettslag“. Hvordan hjelpe til med å integrere barn og unge innvandrere inn i klubbene?
  3. Kommunalt driftstilskudd, i regi av kommunen, frist 1.april
  4. LAM-midler som idrettsrådet fordeler, frist 15 sept.
  5. Andre støtteordninger
  6. Eventuelt, spørsmål fra klubbene

Årsmøte 2017

ÅRSMØTE 2017 for Sarpsborg Idrettsråd ble gjennomført Torsdag 23 mars i Bystyresalen, Sarpsborg Rådhus. 45 representanter var tilstede.

På bildet ser vi Daglig leder Kjell Einar Andersen, avtroppende nestleder i styret, Grete-Karin Bjørnerud og Styret leder Pål Tønnesen.Grete-Karin har vært i styret helt siden 2004, og har vært til uvurdelig hjelp gjennom alle disse årene.

HER ER INNKALLINGEN TIL ÅRSMØTET

Årsmøtepapirer Innstillinger 2017

Årsmøtepapirer Årsmelding 2016

Årsmøtepapirer handlingsplan 17- 20

Årsmøtepapirer årsplan og budsjett 2017

Årsmøtepapirer Valgkomiteens innstilling

Årsmøtepapirer Regnskap 2016

 

Allidrettsdagen 2017

Høstens vakreste eventyr, den tradisjonsrike ALLIDRETTSDAGEN, ble arrangert i Kulås lørdag 9 september! I år ble det 27 idrettslag som møtte opp med varierte tilbud. Dagen ble åpnet av Dag Erik Pedersen, kjent proffsyklist og NRKs programleder fra Mesternes mester. Tveter HK hadde kiosken, og delte ut bl.annet 650 beger med gratis frukt.

Ledermøte 17 okt-17

Sarpsborg Idrettsråd inviterte til Ledermøte, mandag 17 oktober-17  på Hafslund IFs klubbhytte.  Hver klubb kan møte med 4 representanter. Her vil bl.annet annleggsplanen bli revidert. Handlingsplanen for 2017-20 ble godkjent. I tillegg skal det bl.annet satses på å få flere unge inn i styrerommene våre! Vi fikk besøk bl.annet fra Hilde Stokke, leder i Østfold Idrettskrets styre.

Sarpsborggallaen 2017

SARPSBORG-GALLAEN 2017 ble en suksess! Med nesten 500 festkledde i salen.

Topp artister, mange spennende priser, herlig husband,opptreden av bl.annet Sarpsborg Turnforening og Sentrum Kampsport. Og perfekt ledet av Malin Schavenius og Markus Rosså.

 Årets talent ble Stine Wangberg, 17 år fra Varteig IL, mens Æresprisen gikk til Marit Sørensen fra Skjeberg Turn.

Dere kan se hele gallaen på sa.no. Ligger som video.

Låne kunstisen?

Husk at vi i Sarpsborg Idrettsråd, har satt av tidspunkter for alle idrettslag, til GRATIS utlån av Kunstisen på Stadion, og ved svømmebassenget på Kurland skole. Tidspunkter er som følger: Kunstisen Sarpsborg Stadion: Tirsdager fra 17-18.00. NB! Isen åpnes i dag,7.nov!. I 2015 ble det lagt helt nytt kjølanlegg til over 20 millioner.

Svømmehallen på Kurland Skole kan lånes gratis hver Tirsdag mellom 17-19.00. Ønsker din klubb å benytte seg av tilbudet? Bruk kontaktboksen, nede til venstre som heter: "Spørsmål til idrettsrådet". Noen uker er allerede opptatt. Skriv hvilke uker som dere vil benytte dere av tilbudet, og kontaktinfo.

Ledermøte SFK hytta okt-17

Godt LEDERMØTE gjennomført på SFK-hytta okt-17

I år ble møtet arrangert på historiske SFK hytta. Pål Marthisen innledet om SFK. Klubben er i stor vekst. Videre hadde vi besøk av Hilde Stokke, leder av Øik sitt styre. Hun fortalte om aktiviteten til idrettskretsen, og flere tilbud om kurs. Status for Østfoldidretten er positiv, med stabile, og faktisk økende andel barn og unge som deltar i idretten. Videre ble det en gjennomgang av prioritert anleggsplan. Her prioriterte vi de innkommende søknadene for 2018. Dette er innspill, som blir sendt til kommunen.

Det var representanter fra ca 40 klubber tilstede

HER ER DAGSORDEN FOR MØTET

Friluftslivets uke 2017

Igjen arrangerte Sarpsborg Idrettsråd Friluftslivets uke 2017. Uka er lagt til uke 36, med storslagen start med Friluftslivets dag, søndag 3 september i Landeparken. Her hadde speidere leir hele helgen, og parken  yret av liv, med gratis tilbud til alle som har lyst. Her er noe av det som ble tilbudt: Fisking, kanopadling, stolpejakt, sykling, gudstjeneste, Førstehjelp, DNT Barnas Turlag, Geologiforeningen har gullgraving, bueskyting. Og det var også mulighet til å treffe både geiter og sauer.